Haber

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin Kırıkkale’de Adayları Tanıttı

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kırıkkale’de düzenlenen ilçe ve belde belediye başkanı adayları tanıtım programında yaptığı konuşmada, “AK Parti’yi milletimizle kurduk, milletimizle büyüttük, milletimizle bu güne getirdik” dedi. Milletimizle birlikte önümüze çıkan engelleri milletimizle birlikte aştık, elimizde ne varsa var.” “Ülkemizi milli ve manevi değerlerle 21. yüzyılın parlayan yıldızı yapmak için bir araya gelen ekiplerin partisiyiz.”

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım programına katıldı. Şahin, Kırıkkale’nin başta Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu olmak üzere ülke savunma sanayisinde lokomotif görevi gören bir şehir olduğunu vurguladı.

Kırıkkale’nin her alanda kalkınması, ilerlemesi ve kalkınması için birlikte çalışmalar yaptıklarını belirten Şahin, “Türkiye’de ilk ve tek olan savunma sanayi ihtisas bölgesi bölgesini güçlendirecek bu yatırımı Kırıkkale’de yaptık. Ülkemizin gücüne. Daha geçen yıl hızlı tren seferberliğimizi “Yüksek hızlı trenimizi Kırıkkale’ye kazandırdık. Üstelik bunu yerli ve milli raylarımızı kullanarak yaptık” dedi.

AK Parti’nin Türkiye partisi olduğunu belirten Şahin, “AK Parti, ülkemizi Türk milletleri arasında hak ettiği yere getirmek için aziz milletimizin gönlünden ve vicdanından çıkan bir partidir. Aziz milletimiz, ülkemizi kurmuştur. AK Parti, tabelamızı astık. AK Parti bir Türkiye partisidir. AK Parti aziz milletimizin partisidir. AK Parti’yi milletimizle birlikte kurduk, milletimizle birlikte büyüttük, bu noktaya getirdik. Bugün milletimizle birlikte önümüze çıkan engelleri milletimizle birlikte aştık. Sahip olduğumuz milli ve manevi değerlerle ülkemizi 21. yüzyılın parlayan yıldızı yapmak için hep birlikte çalışıyoruz. “Biz kadroların partisiyiz.” Kimler bir araya geldi” dedi.

Programa İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Milletvekili Mustafa Kaplan, Belediye Başkanı Adayı Mehmet Saygılı ve partililer, Bahşılı’dan Haydar Gülçimen, Balışeyh’den Ali Dedelioğlu, Çelebi’den Yaşar Erdemir, Delice’den Yılmaz Uyan, Keskin’den Ekmel Cönger katıldı. AK Parti’nin adayları olarak Sulakyurtlu Seyfettin Çetiner, Yahşihanlı Ahmet Sungur, Çerikli ilçesinden Nuh Şahin ve Hacılar ilçesinden Osman Erdoğan tanıtıldı. – KIRIKKALE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu